2117504253 6907359503 Αγίας Τριάδας 2, Αχαρνές rmarkoy@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
 
ROSE ROOM
Κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ | Αχαρνές Αττική


Το κέντρο ημιμόνιμου μακιγιάζ ROSE ROOM φέρει στη διάθεσή σας ποικίλες θεραπείες και υπηρεσίες προσώπου με σκοπό την ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς και τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας.

Οι υπηρεσίες μας αφορούν κυρίως στο πρόσωπο και επιμέρους σημεία του, όπως το δέρμα, τα φρύδια, οι βλεφαρίδες.

Αντιμετωπίζουμε κάθε πρόσωπο ξεχωριστά μελετώντας τις ανάγκες του και προτείνουμε τις καταλληλότερες μεθόδους, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και τις δικές σας επιθυμίες.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας λειτουργώντας συμβουλευτικά και προτείνοντας τα κατάλληλα προϊόντα για το δικό σας τύπο δέρματος.

 


 

     
 
PERMANENT MAKE UP
Η τέχνη του ημι-μόνιμου μακιγιάζ είναι μοναδική υπηρεσία ομορφιάς που εξασφαλίζει καλοσχηματισμένα φρύδια, τονισμένα μάτια και υπέροχα χείλη, απαλλάσσοντάς σας από το καθημερινό μακιγιάζ.
 
     
     
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Υπηρεσίες νυφικού, βραδινού, τηλεοπτικού και θεατρικού μακιγιάζ ή μακιγιάζ μόδας, με επώνυμα προϊόντα, που αναδεικνύουν με τον πιο φυσικό τρόπο την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού σας.
 
     
     
 
ΘΕΡΑΠΕΙΑ BB GLOW
Το BB Glow είναι μια σύγχρονη και επαναστατική θεραπεία του δέρματος η οποία δρα κατά των ρυτίδων στοχεύοντας στο ενοποιημένο χρώμα του προσώπου, με άμεση κάλυψη και χωρίς ερεθισμό του δέρματος.
 
     
 
     
 
MICROBLADING ΦΡΥΔΙΩΝ
Μέθοδος διόρθωσης του σχήματος των φρυδιών, με φυσικό αποτέλεσμα, χαράζοντας επιδερμικά με ειδικό πενάκι την προσομοίωση της εκάστοτε τριχούλας, η οποία εμποτίζεται στη συνέχεια με χρώμα.
 
     
     
 
BROW LAMINATION
Ανύψωση των φυσικών τριχών των φρυδιών δημιουργώντας το επιθυμητό σχήμα και ένα γεμάτο και πλούσιο φρύδι, καλύπτοντας διάφορα κενά με αρκετά φυσικό και όχι μόνιμο αποτέλεσμα.
 
     
     
 
BROW HENNA
Η χένα φρυδιών αποτελεί το μόνο προϊόν που περιέχει φυσικά συστατικά και το οποίο χρωματίζει το δέρμα και την τρίχα την ίδια χρονική στιγμή, με διάρκεια έως και 4 εβδομάδες.
 
     
 
     
 
LASH LIFT & TINT
Ανόρθωση και τεχνική θρέψης των φυσικών βλεφαρίδων, με την εφαρμογή κερατίνης, δίνοντας ένα έξτρα boost και φυσικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σας, εύκολα και ανώδυνα, με αποτέλεσμα που διαρκεί έως 8 εβδομάδες.
 
     
     
 
LASH EXTENSIONS
Οι βλεφαρίδες extension είναι συνθετικές ίνες (μεμονωμένες βλεφαρίδες ή τουφάκια) που συνδέονται με τις φυσικές βλεφαρίδες.
 
     
     
 
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ
Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί μια μέθοδο που χτυπάει το πρόβλημα στη ρίζα του, κρατάει για περίπου 4-6 εβδομάδες, ενώ μετά από συνεχόμενη εφαρμογή οι τρίχες εξασθενούν, αραιώνουν και βγαίνουν πιο αργά.
 
     
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή τον προγραμματισμό ραντεβού.